gototopgototop

Vechea Poveste

Povești de viață ca la nimeni altcineva. Povești unice.

Sat01042023

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Satisfăcuții

Evaluare: / 1
1
Index
Satisfăcuții
Pagina 2
Pagina 3
Toate paginile

"Am planuit o iubire mistica, la limita dintre placere si durere"

O zi splendida de primavara bucura sufletele reporterilor "Vechea poveste", iesiti la promenada prin cartierul Decebal, un cartier linistit, cu case frumoase si caini blanzi. E sambata dimineata, e ora noua si totul pare amortit. In jur, pastoralul e la tot pasul. Doar dintr-o curte cu gard de lemn se aud zgomote tradand existenta vietii. Cineva canta: "Bai chiki da more, aha, ehe, piti piti da muher..." Ne ridicam pe varfuri si vedem o fata cu chip fascinant, senzual, care matura. Dupa ce o punem in tema cu rubrica noastra, ii adresam cateva intrebari.

– Cum iti spune, floare salbatica?

– Cristina, Cristina Alexandru. Am 21 de ani si locuiesc... aici, cu parintii si fratele meu, Bogdan, in varsta de 11 ani.

– Esti o fiinta inzestrata cu fizic placut, Cristina. Ai pielea fina si mainile ingrijite. Cum se face ca, in loc sa dormi, la ora asta matinala, tu maturi?

– E simplu, pentru ca obisnuiesc sa-mi ajut familia la bucatarie si la intretinerea gospodariei in diminetile week-end-ului.

– Dar la pranz si seara?

– Ei, atunci e altceva. Dupa-amiaza, frecventez cluburile si disco-barurile, iar seara ma desfasor in partipris-uri.

– Inseamna ca esti o fata de viata. Spune-ne, fara suparare, cu amorul cum stai?

– In general imi place sa fiu independenta, sa ma bucur de placerea clipei, de voluptatea necunoscutului. Momentan, traiesc o romanta stationara. Am cunoscut un baiat teribil, pe nume Fatih, cu care impart secvente de fericire si tristete. Il iubesc, desi e turc. M-a capacitat.

– E turc?! Inseamna ca traiesti o aventura internationala. Ce-ai gasit deosebit la el?

– Ce-am gasit? Pai, ganditi-va si voi! Are stare, are bani, e serios, gingas, tandru si frumos. Danseaza bine, se poarta frumos cu mine si ma soarbe din priviri. Ce altceva mi-as mai putea dori? Abia astept sa ma ceara de nevasta!

– Va sa zica, ai ganduri serioase.

– Bineinteles, nu urmaresc sa-l amagesc, sa-l fac sa sufere. Nu merita asa ceva, s-a tinut dupa mine saptamani in sir pana sa-i dau voie sa ma atinga.

– Si dupa ce i-ai dat?

– M-a luat in brate si m-a sarutat pe gura. Avea buzele fierbinti si umede. Am  planuit impreuna o iubire de neconceput pentru altii. Ceva mistic, nedefinit, la limita dintre placere si durere.

– Ce simti cand te mangaie?

– Cand ma pipaie cu buricele degetelor, simt fiori din cap pana-n picioare si nu pot sa nu ma daruiesc complet. Ma obliga sa percep senzatii plenare, trairi si emotii de un gen pe care nu-l cunosteam pana sa-l intalnesc.Tinerii de azi Satisfăcuții