gototopgototop

Vechea Poveste

Povești de viață ca la nimeni altcineva. Povești unice.

Thu18042024

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Încuiații

Evaluare: / 1
1
Index
Încuiații
Pagina 2
Pagina 3
Toate paginile

"Sunt genul de om retras, care nu antureaza cu oricine..."

Nu aveam de gand sa vorbesc cu cineva, nici sa scriu ceva. Eram chiar grabit si ocupat. Dar asa a fost sa fie. Ma aflam intr-un supermarket, cautand prin rafturi lucrurile scrise pe lista intocmita cu grija de acasa. Nu eram singurul care facea asta. Cu totii se precipitau spre raioanele unde aveau treaba, in ideea de a scapa cat mai repede de acolo si a se duce la ale lor. Un singur om nu se grabea deloc, nu manifesta acea frenezie vecina cu nebunia in ceea ce facea. Dimpotriva, parea foarte calm si degajat. Incaltat in papuci, se plimba lejer printre standuri, lasand impresia ca nu urmareste sa cumpere nimic, ci ca se afla acolo pentru pura placere de a se misca.

Prezenta sa intriga. Motiv pentru care l-am urmarit atent pret de cateva minute. Cand m-am convins ca e suficient de tanar si de bizar pentru a merita timpul si efortul, m-am apropiat de el.

- Noroc! Uite, eu scriu povesti si alte lucruri amuzante pentru site-ul "Vechea Poveste". Printre altele, avem si o rubrica de interviuri cu tineri deosebiti, ca tine. Ce zici, te bagi?
- Eu sunt deosebit? Pe ce te bazezi cand afirmi asta?
- Ai citit "Morometii"?
- Nu mai stiu, dar cred ca da. Dar ce legatura are asta cu ce te intrebam eu?
- Pai, are, ca noi, cei de la site, avem o regula: nu luam interviuri decat celor care au citit "Morometii".
- Adica numai cei ce au citit "Morometii" sunt deosebiti? Dar ce are atat de special in ea cartea aia?
- E o fresca sociala.
- Si ce daca? E singura? Nu mai sunt si altele?
- Ba da, dar nu ca ea... Deci ce zici, intri?
- Mai, nu stiu ce sa zic... M-ai facut curios. Stiu site-ul, intru in mod frecvent pe el si am citit multe dintre materialele postate. Ma incanta foarte mult faptul ca bagati zilnic ceva nou. Dar, eu stiu daca se face sa apar acolo... Cine stie cine ma mai recunoaste si ce mai crede despre mine?
- Dar ce, ai secrete? Ai facut ceva de care iti este rusine?
- Nuuu, nu e vorba de asta. Doar ca evit sa fac parada de cunostintele mele si de toate celelalte. Stii, sunt genul de mai retras, care nu antureaza cu oricine. De fapt, daca te intereseaza, ies foarte rar din casa.
- Ma intereseaza, cum sa nu ma intereseze? E un lucru original. Dar de ce nu iesi? Nu ai unde te duce, nu ai nicio ocupatie, nicio preocupare? Din ce traiesti?
- Mai, cum sa iti spun eu? Si am, si nu am. Am terminat facultatea acum un an si, cum nu am gasit nimic convenabil de lucru, m-am gandit sa ma implic in chestia asta cu internetul. E destul de comoda si foarte banoasa, pentru cine cunoaste meserie... Dar tot nu mi-ai spus pe ce te bazezi cand spui ca sunt deosebit...
- Pe faptul ca ai terminat facultatea acum un an si, cum nu ai gasit nimic convenabil de lucru, te-ai gandit sa te implici in chestia asta cu internetul... Nu oricui i-ar fi trecut prin cap asa ceva.
- Hahaha... Hai, ca-mi placi!
- Si tu mie. Ce zici, facem un Revelion impreuna?
- Pe bune? Dar de ce, ai vreun gand?
- Nu chiar, dar ma gandeam sa vad pe viu cum se distreaza la cumpana dintre ani un tip ca tine. Am impresia ca te culci inainte sa se schimbe anul...
- Aiurea... De Revelion nu dorm deloc.
- Dar ce faci?
- Ce fac in fiecare noapte la ora aia. Sex.Tinerii de azi Încuiații