gototopgototop

Vechea Poveste

Povești de viață ca la nimeni altcineva. Povești unice.

Tue21052024

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Taximetriştii

Evaluare: / 1
1
Index
Taximetriştii
Pagina 2
Toate paginile

"Iubirea e ceva mult mai profund decat un petec de hartie..."

A nins puternic, e zapada depusa in strat gros pe carosabil, asa incat populatia este sfatuita sa renunte la masinile proprii si sa se orienteze catre mijloacele de transport in comun. Ne aliniem recomandarilor autoritatilor si sunam la o companie de taximetrie. Peste zece minute comanda ne este onorata, iar masina ne asteapta in fata blocului. La volan e Florin, un reprezentant tipic al generatiei tinere.

- Noroc!
- Noroc! Unde mergeti?
- Mergem la Casa Presei, dar, daca nu te deranjeaza, o sa facem un ocol in drum. Tu da-i bataie, ca te indrumam noi pe parcurs.
- Cum doriti. Nu ma deranjeaza deloc. Cu cat mai mult, cu atat mai bine.

- Astea sunt vorbe care se aud mai degraba din gura femeilor...
- Hahaha... Aveti dreptate, nu am fost atent la ceea ce am spus.
- Sau poate nu te pricepi la femei...
- Eu?! Eu, sa nu ma pricep la femei? Glumiti. Am avut prima femeie la 14 ani. De atunci pana acum le-am pierdut numarul.
- Daca e asa cum spui, atunci meriti felicitari. E lumea plina de tineri frustrati, care se masturbeaza ani in sir pana ajung sa gaseasca una care sa le cedeze.
- O fi, dar lumea aia nu e lumea mea. Eu, cum am zis, am gasit destule care sa-mi cedeze. De la treizeci incolo am incetat sa le mai contabilizez. Dar cred ca am depasit o suta jumate.
- Interesant. Esti un adevarat performer. Dar cati ani ai?
- 29.
- Multi inainte! Asta inseamna ca ai posedat, in medie, zece partenere pe an. Adica aproape una pe luna. Nu se poate spune ca esti prea statornic.
- Ba sunt. Traiesc cu aceeasi femeie de zece ani.
- Cum adica traiesti? Esti insurat cu ea?
- Nu, dar suntem impreuna de zece ani. Avem si doi copii, un baiat de 6 ani si o fata de 4.
- Sa va traiaca, sa ii vedeti la casa lor. Dar nu ne e prea clar: daca sunteti impreuna de zece ani, de ce nu v-ati casatorit? Nu merita, fata, sa o iei de nevasta?
- Nu-i vorba de asta, dar ideea mea e ca baza relatiei dintre doi oameni nu sta intr-un petec de hartie. Aia e doar o formalitate. Iubirea e ceva mult mai profund.
- Asa o fi, dar stii cum sunt fetele: vor sa se puna la adapost, sa aiba siguranta zilei de maine. Unele dintre ele, mai tupeiste, merg pana intr-acolo incat pretind sa imbrace rochia alba de mireasa.
- Am auzit si eu asta. Sunt chiar absurde. Niste caraghioase, sa nu le spun altcumva...
- Poti sa le spui cum vrei, nu ne deranjeaza.
- Atunci le spun: niste patachine! Asta sunt, niste patachine.
- Bun, acum ca am lamurit-o pe asta, hai s-o lamurim si p-aialalta. Daca tu esti impreuna cu mama copiilor tai de zece ani, dar ai o noua partenera la circa o luna, asta, cum ai da-o si ai intoarce-o, se traduce in infidelitate.
- Da, si?
- Nu ai mustrari de constiinta?
- De ce-as avea? Avem incheiat vreun contract de fidelitate? Nu. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Oamenii sunt niste animale, cu pornirile si simtirile specifice animalelor. Diversitatea e una dintre acestea. Eu nu am auzit pana acum de un dulau care sa ii fie fidel catelei sale.
- Bine, Florin, dar nu te deranjeaza sa stii ca femeia ta se culca si cu alti barbati?
- Nu se culca.
- Cum, nu? Tocmai ai zis ca fiecare e liber sa faca ce vrea.
- Asa am zis, si asa e, dar ea nu se duce cu nimeni in afara de mine. E constienta ca, daca ar face-o si as afla, as omori-o in bataie.
- Te stie de frica?
- E putin spus.
- Si te bucura sa stii asta?
- Ma linisteste.

 Tinerii de azi Taximetriştii