gototopgototop

Vechea Poveste

Povești de viață ca la nimeni altcineva. Povești unice.

Sun14072024

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Rulota

Evaluare: / 2
1
Index
Rulota
Pagina 2
Pagina 3
Toate paginile

De cum a dat caldura, baietii de gasca din zona se aduna, zi de zi, in parculetul din spatele blocurilor, cu berica in fata. O iau asa, la botul calului, adica din picioare. Nu stau jos, dintr-un motiv cat se poate de simplu: nu au unde sa stea. Sticlele le tin pe capotele masinilor parcate acolo, cojile de seminte le scuipa peste tot, in jur, iar, de discutat, discuta despre fotbal si femei. Nu au taine oamenii.

Ma integrez, mai mult din curiozitate decat din placere, grupului si intru in vorba. Vorbim noi ce vorbim, cand deodata atentia ne este atrasa de un cuplu de tineri, la vreo 18 ani, care se saruta pasional langa o rulota ce zace de cand lumea in micuta parcare dintre blocuri. Dupa sarutari, cei doi trec la masaj erotic. El o apuca de sani si i-i framanta bine, cu ambele maini, ca pe aluatul de gogosi. Ea il ia de fese si-l trage inspre ea, de parca ar vrea sa il bage cu totul inauntru. El se intoarce spectaculos si o lipeste de rulota, impingandu-se cu membrul in ea. Ea geme de placere, dar rezista atacului. Sunt excitati rau, se vede pe ei.

La un moment dat, din neatentia, opintindu-se in ea ca taurul in vaca, de parca ar vrea sa o rapuna acolo, el o propteste de manerul usii si, lucru de mirare, usa se deschide. Suprinsi, tinerii intrerup actiunea pentru cateva clipe, rastimp in care arunca o privire inauntru. Rulota e goala. Atunci, fara vreo ezitare, complet indiferenti la ce se petrece in jur, patrund in rulota si trag usa dupa ei. Cu totii, cei ce am observat faza, ramanem uimiti. Dupa care incep comentariile:

- O poseda! Sa moara mama daca nu o poseda! exclama unul dintre tipi, ras in cap si cu ceafa groasa, ca de bou, pe care nu-l cunosc decat din vedere O face in rulota!

- Clar! Fara discutie! O rupe in doua! confirma un altul, cu o burta cat o cocoasa de camila abia adapata, exemplificand, prin gesturi manuale, autosatisfacerea.

- E vai de mama ei! Zdrente o face! intareste un al treilea, inalt si slab, care cica se pricepe la calculatoare. Nu vedeti cum se clatina rulota?

Intr-adevar, abia acum, privind cu atentie, realizam cu totii ca rulota se balanseaza dintr-o parte intr-alta destul de tare, amplitudinea miscarilor fiind direct proportionala cu miscarile copulatorii ale masculului de dinuntru, mascul care, dupa cate se pare, se pare se pricepe a-si face treaba. E un show total, unic, absolut neasteptat si, cu atat mai mult, mirarea spectatorilor se impleteste cu excitarea, suprinderea, cu - dorinta. Niciunul dintre baieti nu mai spune nimic, pana cand unul dintre ei se gaseste sa intrebe ca proasta-n targ:

- Bai, dar a cui e rulota asta? Stie careva a cui e rulota?

Cu totii se uita unii la altii si ridica din umeri, incapabili sa dea vreun raspuns. Realizez, atunci, o data cu baietii din gasca, ca rulota respectiva zace in acel loc de ani buni si ca nu am vazut-o niciodata clintindu-se un milimetru macar. Mai arunca unul, o vorba, mai baga altul o intrebare, dar in zadar. Concluzia e clara: nimeni nu stie nimic despre rulota. Si, in deruta generala, se aude un glas gros, de om batos:

- Pe coada mea cheala, ce se intampla aici?