gototopgototop

Vechea Poveste

Povești de viață ca la nimeni altcineva. Povești unice.

Sun23062024

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Pari un motănel răsfățat, căruia îi place să fie mângâiat și scărpinat până adoarme...

Evaluare: / 1
1
Index
Pari un motănel răsfățat, căruia îi place să fie mângâiat și scărpinat până adoarme...
Pagina 2
Toate paginile

El: Buna? Geometria spatiala ti se pare mai simpla sau mai complicata decat cea plana?

Ea: What?! Are you talking to me?

El: Cu tine, cu tine vorbesc. Te intrebam: geometria spatiala ti se pare mai simpla sau mai complicata decat cea plana?

Ea: Mai putin complicata, nu stiu de ce. Dar ce treaba are geometria cu dragostea?

El: Oooo, exista o legatura stransa intre ele, si nu ma refer la latura fizica a problemei. Exista legi si formule similare, care se aplica in cele doua domenii. Dar nu, nu vreau sa intru in ele. Vreau sa pastram discutia in sfera spiritualitatii, mai putin a materialului.

Ea: Bine, bine, dar ce treaba au toata astea cu dragostea?

El: Nu stiu de ce tot ii dai zor cu dragostea... Eu vorbeam de cu toul altceva. Lucruri serioase, nu frivolitati de genul celor siropos-amoroase...

Ea: Cum de ce? Ne aflam pe un site de socializare, nu de matematica. Cautam apropierea, nu spatialitatea.

El: Poate tu o cauti. Eu caut cu totul altceva.

Ea: Ce anume?

El: Ei bine, daca tii sa stii, eu caut sa imi stabilesc niste prioritati, sa imi definesc un scop in viata, sa imi gasesc un loc pe lume. Nu sunt inca sigur care e menirea mea. Si nu stiu daca fac bine pastrand langa mine pe cineva care nu merita sa fie langa mine. Intelegi? Asta vreau sa aflu.

Ea: Cred ca inteleg, dar tot nu-mi dau seama ce cauti aici, pe site? Aici vrei sa se redescoperi? Cred ca ai gresit adresa. Aici e domeniul dragostei...

El: Stiu asta. Si tocmai de aceea sunt aici. Incerc sa ma folosesc de dragoste ca de un instrument pentru atingerea scopurilor propuse.

Ea: Va sa zica, nu te intereseaza persoana cu care imparti dragstea? Nu-ti pasa ca ai putea-o face sa sufere? Esti egoist si manipulator?

El: Probabil, dar nu bag mana in foc. Am si momente de altruism feroce, in care dau totul de la mine. Dar de ce vrei tu ca cel cu care vorbesti sa fie un om bun? Oamenii buni iti par mai interesanti decat ticalosii?

Ea: Nu, dar imi inspira o anume siguranta. Fara siguranta nu ma pot implica in nimic.

El: Imi pari a fi irecuperabila. Dovedesti o lipsa de incredere maladiva, izvorata probabil din experiente anterioare nefericite. Esti o victima sigura in bataia pustii vanatorilor de naivitate in forma ei pura, ingenuitatea. Speri ca va iesi soarele pe strada ta, dar, cand il vezi iesit, iti deschizi umbrela, sa nu te bata in cap.... Mai bine nu mai speri, dacat sa speri cu inima indoita! Nu stii cum trebuie procedat? Da, si abia apoi vei primi! Daca nu ti se da, atunci cere, si ti se va da! Bate, si ti se va deschide! Dar cand bati, bate cu pumnul, nu cu palma si cu inima inchisa. Treci peste reticentele de ordin interior. Invinge-te pe tine insuti!

Ea: Citesc, recitesc si ma crucesc....

El: Te derajeaza locvacitatea mea virtuala? Sau ce?

Ea: Nu ma deranjeaza, dar ma ingrijoreaza. Cred ca esti un masturbator de prima clasa.

El: Te inseli. Nu sunt. Ba, dimpotriva, sunt foarte slab la capitolul asta. Asta fiindca imi lipseste antrenamentul...

Ea: Ce spui acum, departe de am a linisti, ma ingrijoreaza si mai tare!

El: Atunci, fugi! Fugi cat mai ai timp. Fugi inainte de a te indragosti iremediabil de mine. Caci atunci chiar nu vei mai avea scapare.

Ea: Am fugit. Pa.

--------------------------------Flirturi online Pari un motănel răsfățat, căruia îi place să fie mângâiat și scărpinat până adoarme...